Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Beltéri hirdetés képes leírás - Hirdetés.tlap.hu
részletek »

Beltéri hirdetés - Hirdetés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: hirdetes.tlap.hu » Beltéri hirdetés
Keresés
Találatok száma - 13 db
Dicentra Reklám Budaörs

Dicentra Reklám Budaörs

A több mint 200 budai liftben megjelenő liftplakátunkon Ön meghirdetheti vállalkozása megnyitását vagy akcióit, hirdethet rendezvényt vagy programot, vagy alkalmazhatja reklámkampányként a liftben való hirdetést. Hirdesse meg a liftben mind azt ami a lakosság számára érdekes és tudni érdemes. Itt biztosan célba ér hirdetése, köszönhetően a társasházakkal való együttműködésünknek. Egy lakó naponta 3-szor utazik átlagosan a liftben és az Ön hirdetésével folyamatosan találkozik. A reklámeszközt fémkerettel és plexivel védtük és szemmagasságban helyeztük el, havonta cseréljük. Hirdessen a Budai liftplakáton és vegye igénybe komplett hirdetési csomagunkat. Hosszú távú együttműködés esetén figyelmébe ajánljuk cégünk , a Dicentra által nyújtott egyedi és kiemelkedő digitális nyomdai lehetőségeket.

Duguláselhárítás Budapest, 0-24-ig

Duguláselhárítás Budapest, 0-24-ig

Duguláselhárítás Budapest egész területén 0-24-ig. Szükség esetén duguláselhárítás azonnal! Garantált duguláselhárítás! Hívjon bármikor! Ha azonnali duguláselhárításra van szüksége. Mosogató Leggyakrabban a mosogatóban következik be a dugulás. Ez már csak azért is bosszantó, mert egy pillanat alatt nem lehet megszüntetni a problémát. Kád, zuhanyzótálca A kád rendszerint ritkábban dugul el mint a mosogató. Ha ez mégis bekövetkezne, a fent említett szódabikarbóna-ecet-forró víz trió segíthet, kiegészítve esetleg a zuhanyzó gumicsövével való nagy nyomású átmosással.

Dugulasharitas

Dugulasharitas

Duguláselhárítás géppel,Budapesten, bontás nélkül vigyázva értékeire, figyelembe véve kéréseit,az ön idejéhez alkalmazkodva. Szolgáltatás a lakosság részére javítási és karbantartási munkálatok, minden amit más nem vállal el, mert kicsi munka, de önnek FONTOS!!! Hívjon bizalommal, megoldom problémáját gyorsan tisztán és OLCSÓN!! Budapest területén, hétvégén és ünnepnapokon is! Kiszállási díj nélkül! Bármikor hívhat non-stop!!!! Annak érdekében, hogy ön, tisztába legyen a dugulások megelőzésével is, épp ezért hasznos tanácsokkal is próbálom segíteni a kedves megrendelőimet. Bármilyen kérdése van a megelőzéssel vagy a dugulással kapcsolatban, szívesen segítek önnek,jó és hasznos tanácsokkal a nap bármely időszakában.

Függöny mértere

Függöny mértere

A Piramis Függöny, modern függöny webshop több száz anyagmintás választékkal, régi típusú függönyök és új szabások online elkészítésének lehetőségével, azonnali kész rendelési opcióval. Vegye meg egy helyről lakásának díszítő elemeit, a textíliákat, a webshopban elkötők ágytakarók függöny kiegészítők, törölközők, továbbá drapériák és gyerek ágyneműk segítik elő döntéseit. A Piramis függöny webshop személyes függöny átvételel Szentesen, maximálisan nagyítható termékképekkel, számos függöny fajtával, illetve több tucat anyagmintával nemcsak varrónők de háziasszonyok részére is jó választás.

HR DOC SHOP

HR DOC SHOP

A HR DOC SHOP Magyarország első és egyetlen iratminta portálja, ahol megtalálja belépéstől a kilépésig az összes munkaügyi, HR, társadalombiztosítási és munkavédelmi iratmintákat, szabályzatokat. Amennyiben Önnek is elege van a gyűrűs dossziékból, a használhatatlan ingyenes mintákból, és hírlevelekből, oldalunk előfizetésével megkönnyítheti saját munkáját. 2012. július 1-napjával ÚJ Munkatörvénykönyve lép hatályba. Ön felkészült erre? Tehát júliustól a régi munkaszerződés mintákat, jelenléti íveket, szabadságos dokumentumokat jobb esetben át kell alakítani, rosszabb esetben teljesen újakat kell készíteni. Amennyiben oldalunkra előfizet, több száz iratminta és szabályzat közül válogathat, melyek megfelelnek az Új törvényi előírásnak.

Kobre zoltán kárpitos

Kobre zoltán kárpitos

Üdvözlöm, Kobre Zoltán kárpitos vagyok.Immárom töb mint 20 éves kárpitos szakmai tapasztalat áll mögöttem.Ha ön szeretne régi elhasználódott kárpitos bútorából, szép-dekoratív bútort varázsolni megfizethető árak mellett, akkor jó helyen jár! Önnek nincs más dolga mint felvenni velem a kapcsolatot telefonon vagy e-mail-en és a megbeszélt időpontban felkeressem Önt. Szolgáltatás Rusztikus bútor javítás, bútorkárpitozás, bőrgarnitúra javítás, éttermi boxok-padok kárpitozása, antik-stíl bútor javítás és felújítás, ülőgarnitúra kárpitozás, egyedi kárpitos bútor készítés, fitness gép kárpitozás, kárpitos bútor javítása.

LEDfal Kft. - Beltéri hirdetés

LEDfal Kft. - Beltéri hirdetés

Szeretne vállalkozásának igazán figyelemfelkeltő reklámfelületet biztosítani? Jó helyen jár! A Ledfal Kft. kültéri és beltéri LED falak forgalmazásával foglalkozik, melyek alacsony fogyasztásuknak és színes megjelenítőjüknek köszönhetően bármely vállalkozás számára megfelelő és megfizethető megoldást nyújt cégük szolgáltatásainak promotálására. Tekintse meg weblapunkat a részletekért! Számos előnyös tulajdonsággal bír a LED technológia, mint például az energiatakarékosság, amely nem csak az anyagi kiadásokat mérsékli, hanem a környezetvédelem oldaláról tekintve is hasznos befektetésnek számít. Kijelzőinket nem csak értékesítésre, hanem bérlésre is tudjuk biztosítani, használja termékeinket rendezvényein is.

Liftreklám

Liftreklám

Ez miért jó Önnek? - Mert nagy tömegeket koncentrál, így nagy lefedettséget biztosít. - A lifttel való utazás elvesztegetett idő és mi ezt az időt Önre fordíthatjuk. - Megjelenési helyén nincs emlékezést zavaró tényező, így kizárólagosságot biztosít, tehát az Ön reklámja nem keveredik más reklámhordozókkal. - Széles társadalmi réteg látja, hiszen átmenő forgalma, akik nem feltétlenül panellakók, legalább annyian vannak, mint akik itt élnek. És az örök kérdés, a hatékonysága? Plakát minta Leírni biztosan sokkal hosszabb lesz, de biztos vagyok benne, hogy mindenki átélte már a következőket: Két szó Intim szféra. Kényelmetlen, ha belépnek ebbe a térbe, de egy lift belsejében, ami ugye sohasem elég nagy, ez elkerülhetetlen. Mit teszünk ilyenkor? Leginkább semmit, mert minden mozdulatunkat egy "idegen" figyeli. Jó, akkor bámuljuk bután a kezelőszerveket 4 - 5 - 6 ...

Megállító tábla

Megállító tábla

A jó megállító táblának és reklámtáblának egy pillanat alatt meg kell ragadnia a sétálók figyelmét és átadnia a hirdetői üzenetet. Cégünk a megállító táblák széles választékából a legsikeresebbeket kínálja megrendelőinek - egyedi igényekre szerkesztett grafikával, díjmentes kiszállítással. Kiváló anyagminőség, precíz nyomtatás , gyors összeállíthatóság. Ezen tulajdonságok miatt sok cég választ minket és lesz hosszú távú partnerünk. Ismerje meg szolgáltatásainkat és termékeinket Ön is. Sikeres megállító táblával növelheti eladásait!

Hirdetés
Minicards

Minicards

A fővárosban és országszerte is sok szállóvendég és turista keresi az ajánlatokat a szabadidő eltöltésére, újabb dolgok megismerésére, vagy érdeklődik az igénybe vehető szolgáltatások, vásárlási lehetőségek iránt. A világ több országában egységes forma szerint működő Minicards információs rendszer segít abban, hogy egy adott régióban a turisták, külföldi üzletemberek vagy belföldi vendégek rátaláljanak egy helyre vagy szolgáltatásra.

Mobilpresent

Mobilpresent

Kínálatunk több mint 50 féle összecsukható és hordozható prezentációs eszköz, kiállítási installáció, mobil display: Roll Up, Roll Screen, X Banner, L Banner, Flying Banner, grafikus hátterek, sajtófal, kiállítási standdekoráció, információs pult, kínáló pult, megállító tábla, prospektustartó állvány. Mindez saját készleteinkből, azonnal raktárról, nagy mennyiségben is. Egyértelműen jó választás ott, ahol a marketingüzenetet egyszerűen, hatékonyan és figyelemfelkeltő módon kell célba juttatni.

Plazmareklám

Plazmareklám

A plazmareklám nem más, mint egy új, alternatív online tájékoztatási rendszer, amely plazmatelevíziókon keresztül helybe viszi az információt, reklámot, hirdetést az érdeklődő számára (indoor reklám), mégpedig úgy, hogy a címzett - ellentétben a hagyományos felületekkel - a mindennapi életéhez tartozó olyan forgalmas helyszíneken jut hozzá az információhoz, ahol az emberek összegyűlnek, vásárolnak, szórakoznak, sétálnak, vagy várakoznak.

X-banner | Rollupcentrum

X-banner | Rollupcentrum

Reklámozd vállalkozásodat exkluzív, egyedi gyártású X-bannnerekkel! A Rollupcentrum különböző méretekben készít egyoldalas, fémlábú banner állványokat, melyben a nyomat 4 ponton, a sarkokon rögzíthető. Ezeknek a reklámeszközöknek több előnye is van: kicsi súly, könnyed megjelenés, egyszerű felállíthatóság, pillanatok alatt elvégezhető nyomatcsere. A termék összeállítása nem igényel szaktudást, bárhol, bármikor könnyedén felállítható. Kérj ajánlatot vagy rendeld meg X-banneredet azonnal webáruházunkban! Rollupcentrum.hu Cím: 8200 Veszprém, Budapest út 75. Tel.: 36 70 370 00 41 Email: hello@rollupcentrum.hu

Tuti menü