Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Hirdetés járműveken képes leírás - Hirdetés.tlap.hu
részletek »

Hirdetés járműveken - Hirdetés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: hirdetes.tlap.hu » Hirdetés járműveken
Keresés
Találatok száma - 8 db
Autódekoráció

Autódekoráció

AutóDekoráció cégünk egyik fő szolgáltatása. Az autódekoráció nagyon olcsó, és hatékony reklámozási forma, mert figyelemfelkeltő, állandó mozgásban van, és nem jár többletköltséggel. Az autódekoráció megfizethető lehetőség kis vállalkozások részére, amelyek így hirdethetik tevékenységüket, termékeiket.

Autómágnes

Autómágnes

A hatvanas években Amerikában újfajta olcsó és hatásos reklámeszközt kerestek, amit a reklámoktól eltelt fogyasztók elfogadnak és beengednek otthonukba. Kézenfekvő megoldásnak látszott kihasználni a konyhák tipikus kellékében, a hűtőszekrény adta lehetőségeket. A mágneses matricák létjogosultságára a reklámszakemberek hamar rájöttek: az emberek többsége nem szereti a 'végleges' dolgokat. A felragasztott, felfestett reklámok leszedése felsértheti a felületet. A mágnesfóliából készült termékek ezt a problémát hidalják át: bármikor feltehető, illetve leszedhető a mágnesfigura anélkül, hogy az alapfelület károsodna. A termék hamar népszerűvé vált mind a fogyasztók körében, mind a reklámszakmában. A kis színes figurákat mindenki szívesen nézi, díszíti vele környezetét. Nagy, sima felületén a színes, vidám, játékos figurák folyamatosan fogyasztásra csábítanak. Szakmai szempontból mindenképpen megalapozott az elismerés: a reklám mindig szem előtt van, ott lehet elhelyezni, ahol a leghatásosabb (a fogyasztás helyén), és nem utolsósorban olcsó. A mágnesfigurák rendkívül népszerűek, így hamar hatékony és hatásos reklámfelületté váltak.

BKV reklám

BKV reklám

Cégünk közterületi reklámfelületeket ad bérbe kedvező áron - immáron több, mint tíz éve. Hirdetési helyeink lefedik a főváros főbb közlekedési csomópontjait. A kínálatunkban szereplő magas reklámértékű felületek egyedi méretűek és fekvésűek. Amennyiben bármelyik típusú felületünk iránt sikerült felkelteni érdeklődését, további információval szolgálunk - akár személyesen is - a részletekről. Üzenetet a Kapcsolat menüponton keresztül küldhet nekünk.

Egyedi autódekoráció

Egyedi autódekoráció

Egyedi autódekoráció. Egyedi autó, és motordekoráció tervezése, kivitelezése, saját elképzelés vagy minta alapján, magánszemélyeknek és cégeknek egyaránt. Matricapótlás motorokra, robogóra, quadra, hajóra, munkagépekre, stb...

Hirdetés helikopteren

Hirdetés helikopteren

A Helipest Kft. vállalja helikopterének felmatricázásást állandó reklám céljára illetve alkalmankéni reklámozásra, rendezvényeken való megjelenésre. A cég egyéb szolgáltatásai: helikopteres sétarepülés, filmezés, fotózás.

Járműreklám, metróreklám

Járműreklám, metróreklám

Reklám szolgáltatások, hirdetési felületek a Közterületi Média weboldalán! Szolgáltatásaink dióhéjban: reklám, reklámkampány tervezése, lebonyolítása, hirdetési lehetőségek széles kínálata közterületen, járműveken, óriásplakáton, kijelzőn, egyedi táblákon, korláton, tetőn, molinón stb. Kérje árajánlatunkat, és ha kérdése van, forduljon hozzánk bizalommal a honlapon található telefonszámok valamelyikén!

Limo Bérlés - Limuzin Bérlés

Limo Bérlés - Limuzin Bérlés

Egyedi luxus limuzin bérlés igényes embereknek. Hazánkban egyedüli és kiemelkedően magas színvonalú limuzin kölcsönzés, bérlés, igényes eseményekre, neves alkalmakra, amikhez a teljes Hummer családot elérhetővé tettük, mindezt kiegészítve egy EXCALIBUR LIMOVAL, mely valódi ritkaság még Amerikában is, így a legnevesebb sztárkínálat közül válogathat, melyek egyikével felejthetetlen élményekkel lehet gazdagabb. Ha csúcsminőségre vágyik, próbálja ki szolgáltatásunkat, hogy megbecsült törzsvendégünk legyen, akiknek VIP ajándékokkal szokásunk kedeveskedni. Büszkeségeink: Hummer H1 1987-es évjárat, űrkorszakot idézően frissen restaurálva. Hummer H2 minden elérhető extrával, univerzális fekete színben. Hummer H3 egyedi pink dizájnnal, melynek bérlése időutazás a jövőbe Excalibur XL múltat idéző forma a mai kor technikájával összehangolva Luxus Limuzin Bérlés.

Matrica mánia

Matrica mánia

Itt mindent megtudhatsz a matricákról, azok készítéséről. Webshopunkból egyszerűen rendelhetsz kész matricáink közül: matrica, 3dmatrica, dombormatrica, műgyantás matrica, dekorszett, szélvédő felirat, tábla, póló és egyéb kiegészítők... online megrendeled, és postai utánvéttel már küldjük is!

Tuti menü