Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kattintás alapú hirdetés képes leírás - Hirdetés.tlap.hu
részletek »

Kattintás alapú hirdetés - Hirdetés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: hirdetes.tlap.hu » Kattintás alapú hirdetés
Keresés
Találatok száma - 12 db
AdWords ügynökség segítségével hirdetés

AdWords ügynökség segítségével hirdetés

A Google Partner ügynöksége kiváló szakértelemmel áll az online hirdetésekkel szemben. A net-Position Kft. csapata hatékonyak kezeli a weblapok AdWords hirdetéseit, melyeknek köszönhetően az ügyfelek számára a weblapjuk kiváló helyezéseket érhet el. Az ügynökség minősített szakemberek által nyújtanak segítséget, akik folyamatos szakmai fejlődéseknek köszönhetően állandó odafigyeléssel és rendszeres kapcsolattal szolgáltatják munkájukat a projektek és az ügyfeleik felé. A csapat kiváló összhangban dolgozik együtt, és dinamikusan fejlődik.

Banner készítés net

Banner készítés net

Napjainkban az online hirdetések megjelenhetnek szöveges, képes és animációs banner formában is. Az online marketing trendek változásával egyre nagyobb szerepet kapnak a látványos megoldások, melyek egy rövid animációval, vagy egy tökéletesen szerkesztett képpel, azonnal átadják a hirdetői üzenetet! Cégünk több mint 10 éves banner készítési tapasztalattal, és remek referenciákkal várja a kattintás alapú hirdetésekben résztvevő cégeket. Html5 és Swf bannerjeink egyedi igények szerint, gyors határidővel és remek minőségi garanciákkal készülnek!

Banner készítés.Ws

Banner készítés.Ws

Amennyiben weboldalunkkal egy portál, vagy egy internetes kereső kattintás alapú reklámkampányában szeretnénk megjelenni, az esetek döntő többségében szükségünk lesz képes vagy animációs banner hirdetésekre is, melyekkel látványosan növelhetjük weboldalunk látogatottságát! Precíz grafikai tervezést, 100%-os minőségi garanciát, és 48 órán belüli elkészítési időt vállalunk minden munkánkra! Cégünk teljes körű banner készítési szolgáltatásával, szegit a professzionális minőségű online megjelenésben.

Bilnuar- Adwords Kampánykezelés

Bilnuar- Adwords Kampánykezelés

Miért van szükség arra, hogy egy profi cég menedzselje a weboldalunkat? Ha nem minőségi a weboldalunk (na és itt jön be a keresőoptimalizálás jelentősége) akkor többet kell fizetnünk egy-egy kattintásért, mint versenytársunknak. Ha nincs jól menedzselve az Adwords hirdetésünk formálisan és tartamilag, amihez nemcsak tudás de tapasztalat is kell, akkor valószínűleg nem tudunk az élmezőnybe kerülni akkor sem ha többet vagyunk hajlandóak fizetni a hirdetésünkre való kattintásokért, mint versenytársaink. Egy nem profi szakemberre bízott Adwords kampány akár ledarálhatja a céges számlánkat úgy, hogy semmilyen eredményt nem hoz számunkra.

Click Center

Click Center

Viszonteladóként kedvezményes áron hirdethet, valamint jelentős mellékjövedelemre tehet szert partnerprogramunk segítségével. Jutalék fizetünk az Ön által hozott hirdetőkért és viszonteladókért is. Viszonteladói programban részvétel feltétele, hogy rendelkezzen saját weboldallal. A hozott viszonteladók után 5 mélységi szintig fizetünk jutalékot. Tekintse meg a jelenlegi jutalékrendszert valamint a rendszer működését és ha tetszik regisztráljon még ma partnerporogramunkba.

E-hirdetések, online hirdetések

E-hirdetések, online hirdetések

Az online hirdetések alkalmazása elengedhetetlen azon cégek/vállalkozások számára, akik szeretnének a weben értékesíteni, magukat népszerűsíteni. Több éves szakmai múltat és számos képzést, tanfolyamot a hátuk mögött tudó szakembereink ezt a terhet tudják levenni az Ön válláról, hogy az online hirdetésekre fordított összegből a maximumot hozzák ki az Ön és vállalkozása számára. Minden ügyfelünknek figyelembe vesszük egyedi igényeit, elképzelését, ami elengedhetetlen ahhoz, hogy egy sikeres kampányt tudjunk a hátunk mögött.

Etarget

Etarget

Az Etarget rendszer szponzorált linkek szolgáltatója a magyar, szlovák, cseh, román, szerb, bulgáriai, horvát és lengyel piacon. Társaságunk lehetővé teszi ügyfelei számára, hogy a magyar kereső portálokon, az első pozíciók között jelenítsenek meg weboldalukra mutató linkeket. Ügyfeleink kiválaszthatják azokat a kulcsszavakat, amelyekre keresve linkjeik megjelennek, legyen az szöveges kereső, katalógus, vagy speciális témájú cikk. Ez által biztosítjuk, hogy az adott link olyan célcsoport számára jelenik meg, aki érdeklődik a célportál iránt.

Facebook hirdetés

Facebook hirdetés

A nemzetközi árakhoz képest ma még nagyon olcsón lehet Facebook hirdetésekkel új látogatókhoz jutni. Aknázza ki Ön is az ebben rejlő nagyszerű lehetőségeket, és tekintse meg a Klikkmarketing Facebook hirdetésekkel kapcsolatos szolgáltatáscsomagjait! Ha Ön is azon gondolkozik, hogy miként tudná készpénzre váltani a Facebook egyedi hirdetés célzási lehetőségeit, vagy nem akarja tétlenül nézni, hogy a konkurencia learatja a babérokat, akkor vágjon bele minél előbb a Facebookon történő hirdetésbe! Weboldalunkon hasznos tanácsokat, tippeket olvashat a hirdetési lehetőségekről. Választhat az eredményes Facebook hirdetési kampányt garantáló csomagjaink közül!

Google Adwords

Google Adwords

Hirdesse cégét a Google oldalain! Költségkeretétől függetlenül megjelenítheti hirdetéseit a Google rendszerben és hirdetési hálózatunkban. Ön csak akkor fizet, ha a felhasználók a hirdetéseire kattintanak.

Hirdetés
Google Adwords, Google Tartalmi háló, Etarget - Googlekampányok.hu

Google Adwords, Google Tartalmi háló, Etarget - Googlekampányok.hu

Online marketing szolgáltatásaink: Google AdWords kampányok és Google tartalmi háló, Etarget hirdetések, valamint Linkmarketing. Szolgáltatásainkkal növelheti weboldala látogatottságát, hatékonyságát, célzott látogatókat szerezhet weboldalára, javulhat a keresőkben weboldalának találati értéke.

online reklám

online reklám

banner értékesítés több különböző témájú oldalon , mely képes kielégíteni számos fogyasztói réteg igényeit. Emelet banner készítést is vállalunk ha a vevőinknek nincs saját bannerjük. A cégünk által üzemeltetett honlapok mind magas látogatottsági adatokkal rendelkeznek, kreatív és eredményes információs portálok.

Weboldalak látogatottságának növelése - Webhirdetes

Weboldalak látogatottságának növelése - Webhirdetes

A hirdetési kampány előnye, hogy weboldala azonnal, alacsony költségek mellett és keresőoptimalizálás nélkül is megjelenhet a Google első találati oldalán bármilyen szóra vagy kifejezésre! A kampány előnye, hogy a hirdetések megjelenítése ingyenes, így Önnek csak a konkrét látogatók után kell fizetnie! A kampány előnye, hogy a hirdetéssel szerzett látogatók célzott látogatók, akik konkrétan érdeklődnek az Ön által kínált termék vagy szolgáltatás iránt.

Tuti menü