Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Hirdetés linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Hirdetés képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: hirdetes.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 192 db
1akarpitos

1akarpitos

Amennyiben bőrbútora javításra szorul, akkor kérje szakemberünk tanácsát, mivel több lehetőség kínálkozik arra, hogy újra élvezhesse bőrbútora kényelmét. Lehetőség nyílik arra hogy részleges vagy teljes javítást végezzünk bőrbútorán. Természetesen ez függ a károsodás mértékérőt és fajtájától!

1ingyenes hirdetés

1ingyenes hirdetés

Eladni vagy venni, szeretne, nyaraló, lakás, autó esetleg szolgáltatást, állást kínál vagy keres? látogassa meg igényes, rohamosan fejlődő oldalunkat ahol az ingyenes hirdetés feladása regisztráció nélkül is lehetséges. A hirdetés, apróhirdetés, ingyenes hirdetés az apró.info -nál még mindig ingyen hirdetés.

A reklámok pszichológiája

A reklámok pszichológiája

A reklám eredeti, latin jelentése szerint hangos kiáltás, magyar megfelelője, a hirdetés pedig a hír szóval van kapcsolatban. A reklám célja a figyelem felkeltése, az árucikk bemutatása. Az írásbeliség elterjedése előtt a 'reklámok' készítői szóban, vagy a valódi, postások által terjesztett hírlevelekben igyekeztek tájékoztatni a fogyasztót. A tömegcikkeket előállító gyáripar és a hatékony reklám azonban gyorsan, egymás hátán növekedett nagyra, kihasználva az írni és olvasni tudás terjedését. A reklám a tisztességes verseny tartozéka, de csak akkor, ha a hirdetők betartanak bizonyos etikai szabályokat, vagyis elsősorban nem becsapni igyekeznek a vásárlót, és nem törekednek rá, hogy megkerüljék az akaratát.

A színek pszichológiája

A színek pszichológiája

A szín fontos eleme életünknek. Az idők kezdete óta a természet része, mégis még mindig elbűvöl minket a titokzatos jelenség eme tárgya. Saját személyiségünk tükröződhet vissza színválasztásunkból. A színeket arra használjuk, hogy kifejezze érzéseinket, vizuálisan kommunikáljunk, hogy szimbolizálja elképzeléseinket és reprezentálja kultúránkat.

A vásárlás pszichológiája

A vásárlás pszichológiája

A fogyasztókat vonzza az áruházakban található tömeg, de nem valószínű, hogy a zsúfolt helyeken venni is fognak valamit - állítja a Journal of Consumer Research legújabb számában megjelent tanulmány. A szerzők, Sam K. Hui (New York Egyetem), Eric T. Bradlow, és Peter S. Fader (mindketten a Pennsylvania Egyetemről) a Pathtracker nevű elektromos készülék adatait elemezték, melyet a bevásárlókocsi aljára erősítettek. A szerkezet öt másodpercenként rögzítette a vásárló útvonalát. Az adatok az Egyesült Államok keleti részének egy nagy bevásárlóközpontjából származtak. Az adatok szerint bár a fogyasztókat vonzza a tömeg, nem valószínű, hogy ilyenkor vásárolni is fognak. A kutatók azt is felfedezték, hogy minél több időt töltenek egy üzletben az emberek, annál céltudatosabbak lesznek. 'Ahogy a fogyasztók egyre több időt töltenek az áruházban, egyre inkább nyomasztja őket ez a tény. Ehhez úgy alkalmazkodnak, hogy megváltoztatják a vásárlási szokásaikat: kevesebbet nézelődnek, ehelyett inkább olyan üzletrészeket keresnek fel, melyben megtalálják a vásárolni kívánt cikkeket' - írták a szerzők. A kutatók megerősítették a korábbi feltételezéseket, hogy egy 'hasznos' termék vásárlása után (mint például egészséges étel) valószínűbb, hogy vesznek valamit a 'haszontalan' kategóriából is (egészségtelen rágcsálnivaló).

A vevőszerző szórólap tervezése.

A vevőszerző szórólap tervezése.

Vállalkozásunk művészeti és grafikai tervezéssel foglalkozik. Elsődleges tartományunk kiadványok, reklámanyagok grafikai megtervezése, könyvek illusztrálása. Szórólap, embléma, logó, plakát, névjegykártya. Megvalósításánál nálunk az üzleti, és megjelenési szempontok kerülnek előtérbe. A munkáink elsődlegesen a marketinges szemléletet helyezik előtérbe, hogy valóban pénzt termeljenek Önnek a munkáink, és ne kidobott pénz legyen Önnek. könyvillusztrálás esetén azonosulunk a könyv tartalmával, és a szerző eszméjével. Okleveleink, és emléklapjaink alkalomhoz illeszkedőek, és találóak, ráadásul díjaink is barátságosak.

A1 Kárpitos

A1 Kárpitos

Közel 11 éve foglalkozunk kárpitozott bútorok teljes körű felújításával, javításával, kárpitozásával. Sok éves tapasztalatunknak köszönhetően kiváló minőségű kárpitosmunkát végzünk. Készséggel állunk ügyfeleink szolgálatára bármilyen bútorral kapcsolatos probléma megoldásában. Önnek nincs más dolga mint felvenni velünk a kapcsolatot telefonon vagy e-mail-en és a megbeszélt időpontban felkeressük Önt. Felmérjük felújítandó, javítandó, áthúzandó bútorát, Ön kiválasztja a megfelelő szövetet illetve műbőr, bőr anyagot és ha megfelel az árajánaltunk, mi elszállítjuk, majd elkészülve visszaszállítjuk otthonába az elkészült bútort.

Addfel - apróhirdetések

Addfel - apróhirdetések

Miért jó egy ilyen apróhirdetős oldal? Megveszik-e a termékemet, ha ide felteszem? A válasz röviden: hasznos és igen. Sok ember van úgy, hogy eszébe jut: vennem kellene ezt, vagy azt. Aztán végül elfelejtik. Az ilyen apróhirdetős oldalak viszont lehetőséget nyújtanak arra, hogy az illető átböngéssze a kínálatot. Ilyenkor ismét eszébe jut, hogy neki mire is volt szüksége.

Addfel.hu hirdetési portál

Addfel.hu hirdetési portál

Add fel hirdetésed teljesen ingyen! Oldalunkon lehetőség van regisztráció nélkül feladni egy hirdetést, de még komfortosabb hirdetési szolgáltatást nyújtunk regisztrált hirdetőinknek, akik még kényelmesebben szerkeszthetik feltöltött apróhirdetéseiket, és nyomon követhetik hirdetéseik statisztikáit is. Amennyiben azonban Te csak böngészni szeretnél a kategorizált, könnyen áttekinthető apróhirdetések között (pl. ingatlant, állást, járművet, vagy valamilyen műszaki cikket keresel), vedd fel a kapcsolatot a kiszemelt áru eladójával és bonyolítsd le az adásvételt gyorsan és egyszerűen.

Hirdetés
AdWords ügynökség segítségével hirdetés

AdWords ügynökség segítségével hirdetés

A Google Partner ügynöksége kiváló szakértelemmel áll az online hirdetésekkel szemben. A net-Position Kft. csapata hatékonyak kezeli a weblapok AdWords hirdetéseit, melyeknek köszönhetően az ügyfelek számára a weblapjuk kiváló helyezéseket érhet el. Az ügynökség minősített szakemberek által nyújtanak segítséget, akik folyamatos szakmai fejlődéseknek köszönhetően állandó odafigyeléssel és rendszeres kapcsolattal szolgáltatják munkájukat a projektek és az ügyfeleik felé. A csapat kiváló összhangban dolgozik együtt, és dinamikusan fejlődik.

Albérlet Budapest

Albérlet Budapest

Az internetes hirdetés megjelenés nagyon egyszerű és hasznos része egy termék vagy szolgáltatás értékesítésének, hiszen kevés munkával több száz vagy akár több ezer emberhez tudjuk eljuttatni a hirdetésünket. Az budapesti albérlet hirdetésekre specializálódott oldalon még ennél is jobb helyzetben vagyunk, hiszen tényleg csak azok böngészik a hirdetéseket, akik tényleg kiadó lakásokat keresnek. Ha ön is szeretné, hogy a kiadó budapesti lakása megjelenjen az oldalon, akkor csupán annyit kell tennie, hogy kitölti a szükséges űrlapot és már meg is jelenítette a kívánt hirdetését a weboldalon.

Albérlet, kiadó lakás

Albérlet, kiadó lakás

Több száz kiadó lakás, albérlet, kiadó ingatlan egész Magyarország terültén, amelyek mellé a képeken kívül, még térképek is láthatóak. Sok gondot levesz az albérletkereső válláról, és még az egész napi gyaloglástól is megszabadulhat. Pár kattintás és albérletek sorait nézegetheti végig az érdeklődő, és ha kérdése van, a jogi tanácsadónak rögtön fel is teheti.

Állás hirdetések

Állás hirdetések

Remélem mindenkinek segítséget nyújt majd ez az oldal a megfelelő állás megtalálásában.Az állásajánlatok kategórizálva vannak ,hogy az ön álltal keresett állást minél egyszerűbben megtalálja. Az oldalon bárki ingyenesen adhat fel álláshírdetést!

Állásbázis

Állásbázis

Az állásbázis.com egy új állásportál amely segít a leendő munkavállalóknak minél hamarabb állást találni. Ha még nincs állása, nem tudja hol keressen, vagy csak szeretné feladni saját hirdetését, akkor Önnek itt a helye. Ha kitölti a kívánt álláshoz szükséges paramétereket azzal megnöveli az esélyeit, hiszen a munkaadók így könnyebben eligazodnak a jelöltek között és ki tudják választani a számukra ideális munkatársat.

Álláshírdetések? Workania a munkát keresők és munkaadók találkozási helye

Álláshírdetések? Workania a munkát keresők és munkaadók találkozási helye

Állást keres? A Workania.hu weboldal magában foglalja az ország állás lehetőségeit és rendszerbe szedte, hogy a lehető legkönnyebben megtalálja az Ön számára ideális állást. A Workania.hu weblap segít a CV megalkotásában. Abban az esetben, ha munkaerő után kutat, a Workania.hu weboldal abban is segíthet!

Állásportál - Több tízezer állás

Állásportál - Több tízezer állás

Elindult az egyik legjobban kereshető Állásgyűjtő oldal több tízezer állással ÁllásPortál címen. A munkaügyi szakmai tartalmáról ismert HR portál elindította állásgyűjtő oldalát, hogy a szakmunkástól a kutatókig, az álláskeresők nagyobb eséllyel találják meg álmaik állását. Hogy hol találsz állást? Hát az ÁllásPortál oldalán. Az oldal folyamatosan frissülő álláslehetőségei közül válogathatsz. 2017. augusztusában már közel 25 ezer állás érhető el az ÁllásPortál oldalán. Nézz be még ma te is és találd meg azt az állást amire mindig is vágytál.

Allegroup apróhirdetési oldala: Apród

Allegroup apróhirdetési oldala: Apród

Allegroup apróhirdetési oldala. Két auckiós-oldala, a Vatera és a TeszVesz mellé most egy apróhirdetési oldalt indított az Allegroup Apród néven. Ingyenesen és előzetes regisztráció nélkül 15 főkategóriában adható fel hirdetés. Az oldalon jelenleg több, mint 15 ezer hirdetés adható fel, a legtöbb az ingatlan és állás kategóriában található.

Tuti menü