Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Reklámügynökségek képes leírás - Hirdetés.tlap.hu
részletek »

Reklámügynökségek - Hirdetés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: hirdetes.tlap.hu » Reklámügynökségek
Keresés
Találatok száma - 16 db
ConQual

ConQual

Confidence and Quality. Bizalom és Minőség. Ezek nem csak üres szavak. Nem hamis ígéretek. Nem olcsó dumák. Mi megtöltöttük ezeket a kifejezéseket valós tartalommal. Ezért vagyunk a felszínen, sőt, sokszor a fellegekben... :-) Bennünk meg lehet bízni. Mi minőségi munkát végzünk. Mert szeretjük azt, amit csinálunk. Mert értjük a munkánkat. A ConQual története 1994. július 11.-én, egy forró nyári napon alakultunk. Az a tűz már több mint 15 éve átfűti a szakmánk, a munkánk iránti szeretetet. A két alapító, Szakál Zoltán és Mischl Róbert hat évig, 2000 áprilisáig vezették közösen a ConQual Kft.-t, majd elváltak útjaik. Csak szakmailag, emberileg nem. Szakál Zoltán jelenleg az Akció-NXS üzletfejlesztési igazgatója. Mischl Róbert irányítása alatt az ügynökség a kreatív és produkciós munkákra helyezte a hangsúlyt. Az elmúlt években kialakítottuk jelentős hangmintatárunkat, valamint létrehoztuk divízióinkat. 2003 óta saját berkeinken belül készülnek az online tervezések és programozások (conline.hu), a nyomdai kivitelezést pedig - szintén házon belül - a ConPress Digitális Nyomda és Dekorszolgáltató végzi (conpress.hu). Belső erőkkel oldjuk meg a PR-szolgáltatások és rendezvényszervezések nagy részét is.

Dream and Beauty

Dream and Beauty

Cégünk kifejezetten magyar tulajdonú ügynökség. Munkánk során a rendezvényszervezés, a reklámkampányok és hirdetésszervezések területén végzünk nagyobb volumenű feladatokat. Versenyképességünk megtartásának elengedhetetlen feltétele egy jól képzett, összeszokott, nagy munkabírású 'igazi csapat'.

Elux Keresőmarketing

Elux Keresőmarketing

Az üzlet számára elengedhetetlen az online piac felé való hatékony nyitás. Kevés olyan vállalkozó-üzletember van, aki megengedheti magának azt, hogy a konkurencia nap mint nap 'bekebelezze' azokat a potenciális ügyfeleket, akik a Google kereső piacán keresztül érkeznek. A portfólió a leghatékonyabb megoldás arra, hogy teljesen az üzlet weboldalára szabott megoldást alakítsuk ki. A portfólióban súlyozott arányban szerepelnek a keresőmarketing eszköztárába tartozó megoldások oly módon, hogy az a maximális látogatószámot termelje egy adott időszakban.

Eu-Komfort Bt. - Hirdetés online

Eu-Komfort Bt. - Hirdetés online

Ön is hirdetett már eredménytelenül? Miért vesztegetné ilyesmire a pénzét? Bízza profi online marketinges cégre internetes hirdetéseit. Mi az ön weboldalát a Magyarországon és Európában is egyaránt hirdetjük, a legnagyobb keresőben, a Googleben, a Google Adwords hirdetési rendszerében. Az Eu-Komfort Bt.-nél a legmagasabb szakértelemmel rendelkező szakemberek dolgoznak, bízza rájuk online marketinges projektjét. Többféle Google Adwords csomag közül választhat. Ön nekünk csak a munka teljesítése után fizet. Látogassa meg internetes oldalunkat a részletes információkért és szolgáltatásainkért, és vegye fel velünk a kapcsolatot, ha minőségi keresőmarketingre van szüksége cégének!

Euroneon Reklámstudió

Euroneon Reklámstudió

Az Euroneon Reklámstúdió a partnerei európai színvonalú image megjelenítés hátterét biztosítja a legkorszerűbb kültéri és beltéri információ-hordozók kialakításával. Reklámfeliratok, cégtáblák, mozgó mechanikus és elektronikus hirdetők, tervezésével, telepítésével, kellékek forgalmazásával, gyártásával foglalkozunk. Az Euroneon 1992-ben alakult és reklámfelületek gyártására specializálódott. Számos nagy nemzetközi cég és branding-reklámcég beszállítói lettünk. Országszerte megtalálhatók kreatív tervezésű hirdetőtábláink, szervizfelirataink, reklámportáljaink. A fővárosban és vidéken több tetőreklám tervezését és kivitelezését végeztük. Gyártunk és telepítünk reklámtornyokat, óriásplakát-táblákat hagyományos és világító kivitelben egyaránt. Különböző kivitelű reklámtábláink megtalálhatók a nagy bevásárlóközpontokban.

GBam Reklámépítészet

GBam Reklámépítészet

A GBAM Partner Kft. a reklámépítészeti szolgáltatások szakértője! Fő tevékenységünk közé tartozik a kül- és beltéri reklámszerkezetek és információs rendszerek tervezése, kivitelezése és felépítése. Számos ügyfelünk megelégedettsége magáért beszél! Tekintse meg internetes oldalunkat a részletes információkért, valamint elérhetőségeinkért, és legyen partnerünk! Egyéb tevékenységi körünk részét képezi még a látványtervek kélszítése, POS anyagok, reklám és arculati elemek tervezése és gyártása, épületek finomlemezes burkolatának gyártása és szerelése. Elégedett vásárlóink névsorából csak néhányat említenénk, mint például a Campona, az Allianz Hungária Biztosító és a Mom Park.

Google hirdetés

Google hirdetés

Online hirdetés, Google AdWords hirdetés szolgáltatásunk keretein belül vállaljuk fizetett hirdetési kampányok megtervezését, elindítását és menedzselését.Vannak esetek, amikor a hatékony, keresőoptimalizált internetes megjelenést érdemes még hirdetéssel is megtámogatni. A honlap rendben van - azaz hű és jó képet ad az Ön szervezetéről, szolgáltatásairól. A keresőoptimalizálásnak köszönhetően abban is biztos lehet, hogy az Ön honlapja jól látható az internetes keresőkben. Így mindenki, aki a szervezet, vagy a szolgáltatás után érdeklődik, eljut a megfelelő információkhoz.

Hireoglif

Hireoglif

A Hieroglif Reklámügynökséget 1998-ban egy független, de a multik erejével rendelkező reklámügynökség elképzelésével alapítottuk. Akkor négyen voltunk; kevés géppel és csak néhány ügyféllel. Ma 15 lelkes munkatársunk több mint 30 állandó ügyfélnek és a legújabb számítógépeken dolgozik. És még mindig függetlenek vagyunk... Irodánk a XI. kerület zöld övezetében található, közel a Kelenföld városközponthoz.

Insomnia

Insomnia

Insomnia - álmatlanság... és ezt jó értelemben partnereinknek köszönhetjük, akik a fiatalos, dinamikus, naprakész, trendet követő, professzionális módon megvalósított kommunikációt fontosnak érzik. Az 'álmatlanok' álmodoztak. Több év, a médiatervezés és kivitelezés területén eltöltött idő után - jelentős, önálló szakmai referenciákkal a hátuk mögött - az álomból valóság lett.

Hirdetés
Internetes hirdetés

Internetes hirdetés

Gondolt már esetleg marketingportfóliója bővítésére, és az Ön profiljához közel álló weboldalakon történő banneres hirdetésre? Különböző oldalaink állnak rendelkezésre hogy Ön is megtalálja a legmegfelelőbb hirdetési felületet! A fejlécen kérjük válasszon a kategóriák közül. Cégünk, a Dotcom Média Információmenedzsment Kft. hivatása a leghatékonyabb hirdetési megoldások nyújtása ügyfeleinknek. Magyarországon jelenleg naponta 3,5 millió ember kapcsolódik a világhálóra, így egy korszerű vállalkozás nem teheti meg, hogy ne használja ki az Internetben rejlő üzleti lehetőségeket.

Poplart

Poplart

Már csak egy hét van hátra a kiállításig, és még nincs kész installációja? Kínáló pultra volna szüksége a hétvégi promócióhoz? Miért nincs valaki, aki a konferencia millió teendője mellett legalább a molinók és bannertartók komplett kihelyezését elintézné? Milyen design-t tegyünk a sajtófalra, és egyáltalán ki fogja ezt pár nap alatt leszállítani? Lehet olyan mobil installációs rendszert, displayt kapni, amely megoldaná a hosszú távú, változó helyszíneken történő megjelenésünket?

Professzionális online marketing

Professzionális online marketing

Ha napi szinten jelen akar lenni az Ügyfelei életében, hogy Ön legyen az első, aki az emberek eszébe jut, amikor az Ön által forgalmazott termékre/szolgáltatásra van szükségük, akkor ma Magyarországon erre a legjobb online felület a Facebook. Természetesen csak akkor, ha megfelelően van kezelve a Facebook kommunikáció. Mint, minden más esetében, itt sem mindegy, hogy kit bíz meg a feladat elvégzésével az ember. Cégünk hosszútávon szeretné növelni cége bevételét és presztízsét, ezért ennek megfelelően alakítottuk ki Ügyfeleink számára Facebook oldalkezelési szolgáltatásunkat. A részletekért kattintson weboldalunkra, ahol bővebb felvilágosítást kaphat erről a sokak esetében még nem kiaknázott online marketing felületről és annak profi kezeléséről, vagyis a céges Facebook oldal menedzsmentről.

Rádiók, személyre szabott hirdetések, kedvezmények, útinformációk egy helyen

Rádiók, személyre szabott hirdetések, kedvezmények, útinformációk egy helyen

A 2013-ban alapított cég célja egy több funkciós rádiós alkalmazás kialakítása volt. A Vocalio rádiós és személyi asszisztencia alkalmazás magába foglalja mindazon funkciókat, amiket az autóban ülő, rádiót hallgató célközönség elképzel. Változatos zenék, személyre szabott hírek, közlekedési információk, kedvezményes kuponok, mindez egy helyen. A telefonba épített GPS és a felhasználó által jelölt preferenciák segítségével csak olyan híreket és közlekedési információkat biztosítunk az utazók számára, ami őket érdekelheti.

Reklámfotó

Reklámfotó

Több évtizedes reklámfotó készítői tapasztalatom, hogy az egyik legnehezebb feladat annak megoldása, hogyan alakítható át egy tárgy képe reklámképpé, El kell érni, hogy a kép a nézőben érzelmeket váltson ki, gondolatokat ébresszen, méghozzá olyanokat, amilyeneket a reklámtervezője elképzelt. Meg kell határozni, mit akarunk közölni, mi legyen az üzenet. Az általam készített reklám fotók felhasználhatók a következő reklám területeken: 1. Sajtó reklám: napilapok, magazinok, szaklapok 2. Köztéri reklámeszközök: óriás plakát egyéb plakátok, tűzfalreklámok, építési hálók stb. 3. Reklámnyomtatványok prospektusok, katalógusok 4. Internet

Sylva

Sylva

Nem árt néha leülni és higgadtan átgondolni, mit csinálunk, miért csinálunk, és hogy egyáltalán ezt akarjuk-e csinálni, és azért csináljuk-e, mert akarjuk. Mi leültünk, rágódtunk és határoztunk: a Sylva többre képes, mint grafikai stúdióként tempózni a magyar reklámipar langyos óceánjában. Így történt, hogy másnap már egy független magyar reklámügynökség irodájába jöttünk dolgozni.

Tudakozó - hirdetések

Tudakozó - hirdetések

Tudakozó - ahol a fontosabb cégek rajta vannak. Keressen itt! Miért válassza Tudakozó weboldalunk szolgáltatását. Ha Önnek cége vagy vállalkozása van, akkor feltöltheti cégét, vállalkozását. Amennyiben regisztrál oldalunkon elhelyezhet bemutatkozó videót, elérhetőséget, térképet, fotógalériát amely a cégével kapcsolatos. Lehetősége van kedvezményes kupon kiadására az oldalunkon keresztül kedvezményes ajánlat formájában. Ezt kinyomtatható kupon formájában juttathatja el az érdeklődőknek. Tudakozó oldalunkon elhelyezheti üzleti ajánlatát, hirdetését. Lehetősége van részletes tájékoztatás adni a termékéről vagy szolgáltatásáról részletes szöveggel és képgalériával ellátva. Amennyiben bemutatót vagy promóciós előadást rendez, abban az esetben a Tudakozós oldal Események részben megteheti. Lehetősége van az esemény pontos feltüntetésére, képgalériát, térképet is mellékelhet. Bemutatkozó cikket is helyezhet el a cégéről Tudakozós oldalunkon szintén képgalériával ellátva. Használja a Tudakozót, hogy minél többen megtalálják.

Tuti menü