Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Szórólap képes leírás - Hirdetés.tlap.hu
részletek »

Szórólap - Hirdetés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: hirdetes.tlap.hu » Szórólap
Keresés
Találatok száma - 17 db
A vevőszerző szórólap tervezése.

A vevőszerző szórólap tervezése.

Vállalkozásunk művészeti és grafikai tervezéssel foglalkozik. Elsődleges tartományunk kiadványok, reklámanyagok grafikai megtervezése, könyvek illusztrálása. Szórólap, embléma, logó, plakát, névjegykártya. Megvalósításánál nálunk az üzleti, és megjelenési szempontok kerülnek előtérbe. A munkáink elsődlegesen a marketinges szemléletet helyezik előtérbe, hogy valóban pénzt termeljenek Önnek a munkáink, és ne kidobott pénz legyen Önnek. könyvillusztrálás esetén azonosulunk a könyv tartalmával, és a szerző eszméjével. Okleveleink, és emléklapjaink alkalomhoz illeszkedőek, és találóak, ráadásul díjaink is barátságosak.

GMA Flyers

GMA Flyers

Cégünk 1999 óta van jelen a hazai piacon. Célunk, hogy a helyi és külföldi vállalatok segítségünkkel még hatékonyabban tudják értékesíteni termékeiket, szolgáltatásaikat oly módon, hogy megbízóink célkitűzéseihez és anyagi lehetőségeihez mérten elképzelésüket a lehető legmagasabb színvonalon és minőségben valósítjuk meg. Partnereink között hazai és külföldi, kis-, közép- és transznacionális vállalatok egyaránt megtalálhatók. Országos lefedettséggel rendelkezünk, kiterjedt terjesztői hálózattal, nyomdaipari és kreatív csapattal dolgozunk, így megrendelés esetén akár komplett szolgáltatást tudunk nyújtani a tervezéstől a kivitelezésen át a célcsoporthoz való eljuttatásig.

KDM szórólapterjesztő

KDM szórólapterjesztő

Szórólap, reklámújság, termékminta, egyéb reklámanyag, katalógus, prospektus és kiadvány terjesztés, plakátozás az ország egész területén.Terjesztési módok: postaládás terjesztés, gyűjtőládás terjesztés, kézbe történő osztogatás, szórólapterjesztés parkoló autók szélvédőjére, kézbe történő osztogatás forgalmas helyeken, reklámanyagok lerakása üzletekben, címlista alapján történő kézbesítés, plakátozás intézményekben, hivatalokban, üzletekben, közterületen.

Kérdőívezés

Kérdőívezés

A kérdőívezés egy hasznos és gyors visszaigazolásokat adó felmérési módszer, mely szolgáltatása/terméke milyenségéről a végfelhasználó általi ismereteket osztja meg önnel. A kérdőívezés egyfajta piackutatás is egyben, mely megmutatja az Önök számára, hogy az embereket mennyire igényelheti egy új termék bevezetése, mennyire lehet a későbbi értékesítés során kelendő ill. keresett, így eldöntheti, hogy megéri e az adott termék vagy szolgáltatás bevezetése adott piacra, de legalábbis több szempont alapján értékelheti az összeállítandó know-how ill. megvalósíthatósági és kivitelezési tervek összeállítását.

Lapterjesztő Kft

Lapterjesztő Kft

A Lapterjesztő Kft. vállalja a lakosság számára ingyenesen hozzáférhető szórólap - és reklám- kiadványok postaládás terjesztését Magyarország egész területén. Terjeszteni kívánt kiadványa lehet akár szórólap, önkormányzati lap, katalógus, termékminta, kereskedelmi kiadvány, remittenda, egyéb információhordozó. Szórólap tervezése és terjesztése, lapterjesztés, postaládába terjesztés. Címlista alapján történő kézbesítést, osztogatást, plakátolást egyedi elbírálás alapján vállalunk. Kérem keresse fel munaktársunkat a részletekkel. Forduljon hozzánk bizalommal!

Pdf Grafikai Studió és nyomda

Pdf Grafikai Studió és nyomda

Szórólap nyomtatás, terjesztés. Cégünk vállalja A2-es, A3-as, A4-es, A5-ös, A6-os, és ennél kisebb méretű szóróanyag tervezését és készre gyártását digitális és ofszet technológiával egyaránt. Képzett grafikusaink gondoskodnak, hogy a tervezett anyagok tartalma, funkciója és formája megfelelő egyensúlyban legyen. Kérjen ajánlatot a kapcsolat-felvételi űrlapunk segítségével, vagy küldjön egy e-mailt, és mi 30 percen belül válaszolunk Önnek!

Plakát nyomtatás

Plakát nyomtatás

Előzze meg versenytársait! (S)printeljen Ön is a Digitál Nyomdába! Akár plakát nyomtatásról van szó, akár óriás molinó készítéséről, válassza őket bátran! Ne bajlódjon otthon könyvének bekötésével, bízza a profikra! A Digitál Nyomda könyvkötészeti technikája páratlan, hiszen kizárólag saját gépekkel dolgoznak. Céljuk, hogy versenyképes nyomdai szolgáltatásokat tudjanak biztosítani leendő és új ügyfeleik részére is. Ezek mellett CD/DVD gyártást is vállalnak, melyeket saját szerszámokkal, sablonokkal készítenek.

Pro Sign

Pro Sign

Hatékonyság szempontjából sem mindegy, hogyan van megtervezve szórólapja! Kérjen tőlünk árajánlatot, dolgoztasson igényesen, mert a rossz munka a szórólap eldobásához vezet! Szakszerű szórólap készítés eredménye: - könnyen olvasható szórólap - információt átadó röplap - vizuális hatásokat használja - cselekvésre ösztönöz Mit teszünk professzionális szórólapjáért? - Szakszerű tördeléssel növeljük az olvashatóságot - Igényes színek használatával kellemes megjelenést adunk - Vizuálisan is átadjuk az információt, igazodunk arculatához

Ritter nyomda

Ritter nyomda

A XIII. kerületben található nyomdánkban ofszet-, szita-, és digitális nyomtatással készítünk a szórólapoktól a prospektusokon át a kisebb példányszámú könyvekig szinte bármit. Jellemzően a Budapesten működő vállalkozásokat látjuk el nyomdaipari termékekkel. Az üzleti élet mindennapjaihoz szükséges nyomtatványokat (névjegy, levélpapír, boríték, dosszié stb.) egészen minimális példányszámban is gazdaságosan tudjuk előállítani, digitális kapacitásunknak köszönhetően. Az állandó termékskálánk mellett idényjellegű termékeink (pl. év végi üdvözlőlapok, asztali-, fali és speditőr naptárak stb.), széles választékát is megtalálhatják oldalainkon. Kérjen árajánlatot, próbáljon ki minket!

Hirdetés
Szórólap készítés egyedi igényekre szabva

Szórólap készítés egyedi igényekre szabva

Ne csak a kezét nyújtsa üzleti partnereinek, hanem a profin megtervezett és kiváló minőségben kinyomtatott névjegykártyáját is! A Netnyomda az Ön elképzeléseit figyelembe véve, rövid határidővel elkészíti karton vagy plasztik alapanyagú, színes vagy fekete-fehér névjegykártyáját. Ha pedig cége számára szeretne vásárlókat, akkor válassza szórólap készítés szolgáltatásunkat! Egyedileg megtervezett szórólappal hamar megismertetheti cége szolgáltatásait, termékeit a célközönséggel. Ne várjon tovább, keressen meg minket online!

Szórólap készítés vidéken

Szórólap készítés vidéken

Cégünk szórólapok készítésével , kivitelezésével, reklámfelület ötletek megvalósításával foglalkozik. Szakmájukban rendkívül jártas grafikusaink segítségével a megfelelő paramétereket kiválasztva, lényegre törő szövegezéssel , garantált a tökéletes eredmény, hogy ez által is növekedjen cége kapacitása. Látogasson honlapunkra a bővebb tájékozódás érdekében,s ne habozzon nálunk jó kezekben van.Szórólap megrendelését, kész képanyag esetén kényelmesen intézheti honlapunk főoldalának felső online megrendelés menüjén keresztül. Képeit

Szórólap nyomtatás

Szórólap nyomtatás

Teljes körű szolgáltatást nyújtunk a reklámipar minden területén, legyen az digitális nyomtatás, szórólap készítés, fényreklám gyártás, névjegykártya tervezés, helyszíni kivitelezés. A mai napig az egyik legelterjedtebb hirdetési forma a szórólap. Segítségével minden réteghez könnyen eljuttathatjuk a reklámunkat, kifejezett területet célozhatunk meg. Technikai hátterünknek köszönhetően a legolcsóbb és a legexkluzívabb kivitelt is el tudjuk készíteni! Legmodernebb digitális nyomdagépeinkkel tökéletes minőséget tudunk előállítani rövid határidőre. Nincsen közvetítő, reklámügynökség, így közvetlenül és maradéktalanul hozzánk kerül a munkával kapcsolatos összes információ, ezzel Ön időt és energiát takarít meg, és nem mellékesen a költségeit is csökkenti.

Szórólap, névjegykártya és arculattervezés - vevoinvazio.hu

Szórólap, névjegykártya és arculattervezés - vevoinvazio.hu

Hűha-termékekkel a vásárló közöny ellen! Cseréld le az unalmas reklámanyagokat! Hatásos szórólapot, névjegykártyát szeretnél? A Vevőinvázió.hu vállalja hagyományos reklámanyagaid (szórólap, katalógus, névjegykártya) hűhásítását. A Hűha-termékek figyelemfelkeltőek!Biztos, hogy megnézik, elolvassák, valamint jobban rögzül az üzenet is. A Hűha-reklámanyagokra garanciát is adunk. Ha vásárlóid nem reagálnának, akkor a kreatív tanácsadás díja visszajár! Nem veszíthetsz rajta. Látogasd meg a vevoinvazio.hu-t, ahol megtekintheted a Hűha-termékek sorát! HŰHA! Kreatív ötletek, hatékony reklámanyagok -Vevőinvázió.hu

Szórólapozás

Szórólapozás

Cégünk szórólapozást,reklámanyag terjesztést vállal postaládákba ,gyűjtőkosarakba. Új cég vagyunk a piacon ezért referenciáink még nincsenek,de becsületesen ,és gyorsan 5 fővel azonnal tudunk kezdeni.Igény esetén 20-30 fővel bővíthető a csapatunk.Első sorban Budapesten az 5-6-7-13.kerületben terjesztenénk de kérésre más kerületek ,és vidék is megoldható. Áraink:7ft/db 50.000db -tól kedvezmény ,egyedi ár.

Szórólapterjesztés

Szórólapterjesztés

Vállalkozásunk reklámügynöki tevékenységet végez. Fő tevékenységünk szórólapok, reklámújságok, termékminták, prospektusok valamint egyéb címzetlen és címzett kiadványok terjesztése postaládákba, szórólapok kirakása parkoló autók szélvédőjére, szórólapok és termékminták kézbe történő osztogatása. Vállaljuk továbbá különböző méretű plakátok kihelyezését intézményekbe, üzletekbe és köztéri reklámfelületekre. Szolgáltatásaink Magyarország egész területén, valamint Szlovákia és Ausztria bizonyos részein vehetők igénybe.

utcai promóciók

utcai promóciók

A promóciós aktivitások célja, hogy összekösse és támogassa azokat a cégeket, akik aktivitást terveznek, és nyitottak a kereszt promócióra. Feladatunk segíteni a cégeket a hagyományos promóciók (kidolgozásában, és) kivitelezésében is, több éves tapasztalat alapján kidolgozott metódus és munkafolyamat mentén. Kötelességünknek tartjuk, hogy meglévő, megbízható promótereinket folyamatosan munkához, és fizetéshez juttassuk, illetve ezt a csapatot folyamatosan bővítsük azáltal, hogy újabb és újabb megbízásokat vállalunk el.

Webdesign és logótervezés

Webdesign és logótervezés

Egyedi arculatot szeretnél a cégednek, és még nem találtad a megfelelő grafikust? Akkor keresd fel oldalunkat és nézd meg az ajánlatot: nálunk az egyediség elérése a cél. Grafikusaink az egységes megjelenés és az egyedi arculat megtervezését, a célközönség megnyerését tűzik ki célul. Névjegykártya és logó tervezés a legjobbaktól a legjobban. Nézz be hozzánk!

Tuti menü