Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
TV, rádió hirdetés képes leírás - Hirdetés.tlap.hu
részletek »

TV, rádió hirdetés - Hirdetés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: hirdetes.tlap.hu » TV, rádió hirdetés
Keresés
Találatok száma - 4 db
Budapest TV

Budapest TV

A BP Európa Televízió nagy hagyományokkal rendelkező színes orgánum a magyarországi egyre szürkébbé váló médiapiacon. A kezdetektől napjainkig cél, hogy a nézők műsorainkra és készítőire igazi "családtagként tekintsenek. Munkatársaink célul tűzték ki száműzik az erőszakot a képernyőről, valamint a család minden tagjának szóló műsorokat készít. Műsoraink sokszínűek és egyre bővülő kínálatunkkal szeretnénk megnyerni a nézőket, ugyanis programjaink nagy része interaktív: élő műsorainkba betelefonálhatnak, és így rendszeres szereplői lehetnek azoknak, hiszen elmondhatják véleményüket és kérdéseket tehetnek fel a műsor résztvevőinek. Műsorainkat a Sírius4E holdján kísérhetik figyelemmel. A műholdas sugárzás európai lefedettséget biztosít. Mindezek mellett adásunk megtalálható valamennyi jelentősebb kábelhálózaton. Honlapunkon a világ minden részén figyelemmel kísérhetik az interneten müsorainkat.

Gong Rádiós reklám!

Gong Rádiós reklám!

A Gong Rádió előnyei: Mára már 2 millió emberhez szól. A Szonda Ipsos felmérése szerint - immár tíz éve piacvezető helyzetben vannak a térségben fogható rádiók között. Ezek a tények is bizonyítják, hogy a Gong Rádió hallgatottsága és piaci helyzete továbbra is stabil. Komoly eredménynek tekinthető, hogy megelőzik az országos médiumokat is! A rádiót elsősorban megfizethető ára és rugalmassága teszi vonzóvá a hirdetők körében. Kiválóan alkalmas azonnali fogyasztói reakciók generálására, mert sokan éppen vásárlás előtt, útközben hallgatják... A rádió akár jó emlékeztető médium is lehet, hisz előző este a tévében látott reklámot következő reggel a rádióreklám megerősítheti. A rádióreklám, egy kampány hatékony része lehet, mert rengeteg embert képes elérni. A helyi rádiók kedveltsége, az országos rádiókkal szemben, egyre csak nő. Ezért hirdetői szempontból is értéket képviselnek. Az országos rádiók sok esetben jó megoldások lehetnek, de ha a célcsoport speciálisabb, érdemes helyi rádióban hirdetni, ami nem csak olcsóbb, de könnyebb elérni a potenciális vásárlókat. Az Alpha Marketing Kft. segít megírni reklámszövegét és levezeti reklámkampányát!

Inforádió

Inforádió

I. Reklámszpot megjelenés - Reklámblokkon belül elhelyezett minimum 10 mp időtartamú reklámmegjelenés. - Minden órában két reklámblokkot helyezünk el, óra.28-kor és óra.58-kor. - Kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy reklámblokkjaink ne haladják meg a 2 percet, minimálisra csökkentve ezzel az átkapcsolás veszélyét. - Kategórián belül a leghallgatottabb reklámblokkban helyezzük el a partner hirdetését. - A reklámszpotokat a megrendelés idejének sorrendjében helyezzük el. - Az InfoRádió hallgatói szokásaira jellemző, hogy nemcsak hallgatják, de használják is a nálunk elhangzó híreket. A hallgatók híréhsége a Reggeli Drive Time sávban kiugróan magas.

R-Time

R-Time

Az R-Time média-kereskedőháza egyedülálló tematikus csatorna- és online portfólióval rendelkezik a piacon. Csatornakínálatában az RTL Klub, Cool, Film+, AXN, Sport1-2, Sport Klub, Discovery Channel, Cartoon Network, Minimax, Animax és MGM kereskedelmi televíziók reklámfelületei érhetőek el. Ez a portfólió, és az ennek köszönhető szakmai tudás teszi lehetővé, hogy az R-Time munkatársai testreszabott és költséghatékony megoldási javaslatokat nyújtsanak a legkülönfélébb célcsoportok eléréséhez. A széleskörű csatornaválaszték lehetővé teszi, hogy mind a szerényebb, mind a nagyobb kommunikációs költségvetéssel rendelkező vállalatok is megtalálják a számukra megfelelő megoldást egyetlen kereskedőház keretein belül.

Tuti menü